1. i
  2. SINGLE - IOANE 
  3. Musica & Text - Mihai Alexandru
  4. Pe data de 23 Aprilie 2020 a fost lansat pe toate Platformele - Digitale Musicale in toata lumea, unde il puteti asculta, inclusiv pe YouTube

Let's "Balkanian Party" with Raluka Ocneanu

Let's Party !!!
Let's Party !!!

 

Dragii mei, sa inceapa petrecerea !!!

Pe data de 13 ianuarie 2014 a fost lansat pe in magazinele de muzica online, albumul cu cantece de petrecere "Balkanian Party - Raluka Ocneanu", sub licenta Italian Way Music din Milano. Aceeasi oameni de muzica, aceeasi oameni de suflet si-au dat contributia la realizarea acestui album. Orchestratia, aranjamentul muzical si masterizarea pieselor ii apartin lui Alin Radu (sub "binecuvantarea" mea, bineinteles!).

Asadar, petrecere frumoasa !!!

 

http://www.amazon.co.uk/Balkanian-Party-Raluka-Ocneanu/dp/B00HPUJH0M 

http://www.italianwaymusic.com/it/balkanian-party 

https://itunes.apple.com/us/album/balkanian-party/id792361083

"Ciao Italy-Raluka feat. Joli Bartha" (Peter Ciani- F.Corlateanu-M.Alexandru)

 

Din colaborarea mea cu Joli Bartha "s-a nascut" , sub plasmuirea talentatului muzician Florin Corlateanu (Targoviste) si a inconfundabilului compozitor si prieten Mihai Alexandru, piesa "Ciao Italy" al carui "parinte" este cantautorul italo-australian Peter Ciani (Sydney -Australia). Single-ul "Ciao Italy - Raluka feat. Joli Bartha" a fost editata tot sub licenta Italian Way Music (MI) si........surpriza........ urmeaza... (un nou album ?!) Pana la dezvaluirea surprizei , va pot spune unde gasiti noul single (alaturi de "Time is on my side - Raluka ..Ocneanu), adica https://itunes.apple.com/au/album/ciao-italy-single/id705859480 ,

http://www.beatport.com/release/ciao-italy/1178870 ,

http://www.amazon.com/Ciao-Italy-Dance-Version/ ,

http://www.italianwaymusic.com/en/ciao-italy-rmx , ..etc.

 

Va las in compania muzicii si va voi tine la curent cu noutatile. Cu drag, Raluka...Ocneanu.

...3...2...1...0...A fost lansat albumul "Time is on my side - Raluka...Ocneanu" !

A fost lansat albumul "Time is on my side - Raluka'

Sa va pun in tema cu site-ul casei editrice al albumului "Time is on my side - Raluka... Ocneanu" ;  

http://www.italianwaymusic.com/it/time-is-on-my-side .


Am intalnit oameni de suflet, cu dragoste fata de muzica si respect pentru cei care isi dedica viata artei, in special muzicii.

Va pup si va promit ca va voi tine la curent cu noutatile !

In curand noul album "Time is on my side - Raluka"...

Dragi prieteni, cum...nu ati fost obisnuiti, va tin la curent cu ultimele noutati !

     O noutate ar fi ca, dupa ani de munca si satisfactii (de ce nu), am hotarat si am reusit sa strang cele mai frumoase piese intr-un album caruia i-am dat numele piesei pe care am prezentat-o la Eurovision anul trecut, "Time is on my side" (ce frumos si optimist suna - "timpul e de partea mea").

    Albumul este in pregatire pentru a fi editata de Italian Way Music din Milano si va contine 11 melodii cantate in limba romana, engleza si italiana.

  Ahh ! Era sa uit ! Maine la TVR, este prima preselectie pentru Eurovision 2013. Voi fi acolo !

  Va doresc o zi buna si sa  ...citim numai de bine !

Raluca Ocneanu autoare si interpreta la Eurovision 2013

 

Cunoscuta pentru vocea sa puternica si timbrul inconfundabil, solista de muzica usoara Raluca Ocneanu (cunoscuta in afara granitelor tarii sub numele de Raluka) a prezentat la preselectia pentru Eurovision 2013 , prima piesa compozitie proprie.

Piesa "Mai ramai si nu pleca" este o transpunere in muzica si versuri a perioadei fericite pe care solista o parcurge de ceva vreme, atat pe plan profesional cat si personal. La aranjamentul muzical al piesei si-a adus contributia talentul si spiritul tanar al compozitorului Alin Radu din Ploiesti.

Va vom tine la curent cu noutatile................!